Skip to main content

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

WEB DEVELOPMENT 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

BRAND IDENTITY 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

SOCIAL MEDIA MARKETING 

Filter

Urime festa e Fitër Bajramit!
Vizatim.com

Urime festa e Fitër Bajramit!
Vizatim.com
...

Në përmjet kësaj deklarate, 
shpallim Kosovën Shtet të 
pavarur dhe Demokratik.
H.TH. 
17 SHKURT 2008

Në përmjet kësaj deklarate,
shpallim Kosovën Shtet të
pavarur dhe Demokratik.
H.TH.
17 SHKURT 2008
...

Gëzuar Festat e Fundvitit 🎇🎆🥂

🌐 www.vizatim.com

Gëzuar Festat e Fundvitit 🎇🎆🥂

🌐 www.vizatim.com
...

Urime 28 Nëntori dita e Flamurit!
📞 038 728 657
✉ info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com

Urime 28 Nëntori dita e Flamurit!
📞 038 728 657
✉ info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
...

KONKURS PUNE

2X DIZAJNER/E GRAFIK
Kushtet e aplikimit
✔ Të jetë i/e bashkëpunuës dhe komunikative
✔ Të jetë në gjendje për punë të pavarur dhe ekipore 
✔ Të jetë kreativ/e dhe vetëiniciator/e

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në email: info@vizatim.com
Konkursi mbeti i hapur deri me datë 22.09.2023

📞 038 728 657
✉ info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
⬆ https://shorturl.at/CPQZ8

#graphicdesigner #wanted #website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina #job #konkurs

KONKURS PUNE

2X DIZAJNER/E GRAFIK
Kushtet e aplikimit
✔ Të jetë i/e bashkëpunuës dhe komunikative
✔ Të jetë në gjendje për punë të pavarur dhe ekipore
✔ Të jetë kreativ/e dhe vetëiniciator/e

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në email: info@vizatim.com
Konkursi mbeti i hapur deri me datë 22.09.2023

📞 038 728 657
✉ info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
⬆ https://shorturl.at/CPQZ8

#graphicdesigner #wanted #website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina #job #konkurs
...

Shtatori me ofertën më të re! 
Po filloni një biznes të ri? 
Ose thjeshtë keni nevojë për vulën tuaj të personalizuar? 
Vizatim Consulting ju ofron ofertën më të mirë gjatë gjithë muajit Shtator me vetëm 17.00€ 
Ju zgjedhni atë që ju përshtatet, ne realizojmë!

ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina

Shtatori me ofertën më të re!
Po filloni një biznes të ri?
Ose thjeshtë keni nevojë për vulën tuaj të personalizuar?
Vizatim Consulting ju ofron ofertën më të mirë gjatë gjithë muajit Shtator me vetëm 17.00€
Ju zgjedhni atë që ju përshtatet, ne realizojmë!

ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina
...

Me fat Festa e Kurban Bajramit!

Vizatim.com ju uron gjithë besimtarëve muslimanë festën e Kurban Bajramit. 
Shëndeti, paqja dhe mëshira mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

Me fat Festa e Kurban Bajramit!

Vizatim.com ju uron gjithë besimtarëve muslimanë festën e Kurban Bajramit.
Shëndeti, paqja dhe mëshira mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.
...

1 MAJ,
GËZUAR DITA
E PUNËTORËVE! 👷‍♀👷‍♂

1 MAJ,
GËZUAR DITA
E PUNËTORËVE! 👷‍♀👷‍♂
...

Urime Festa e Fitër Bajramit! 🕌
www.vizatim.com

Urime Festa e Fitër Bajramit! 🕌
www.vizatim.com
...

OFERTË 🕌🕋
Shtypi i vaktive të Ramazanit  me llogo të biznesit tuaj.
50 copë vetëm për 12.49 €
ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina

OFERTË 🕌🕋
Shtypi i vaktive të Ramazanit me llogo të biznesit tuaj.
50 copë vetëm për 12.49 €
ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com
#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina
...

We are presenting the E-commerce website for our client Prof. Muhamet Ahmeti Metis, The website is for online sales and connection to bank payments.
Visit the site: www.metis-art.com

ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com

#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina

We are presenting the E-commerce website for our client Prof. Muhamet Ahmeti Metis, The website is for online sales and connection to bank payments.
Visit the site: www.metis-art.com

ℹ info
📞 038 728 657
📧 info@vizatim.com
🌐 www.vizatim.com

#website #canvas #pictures #webdevelopment #creative #ecommerce #onlineshop #web #kosova #prishtina
...

Urime dita e pavarësisë!
15 vjet shtet! 🇽🇰

#kosova #pavaresia #15vjetshtet

Urime dita e pavarësisë!
15 vjet shtet! 🇽🇰

#kosova #pavaresia #15vjetshtet
...